Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Äntligen lillhelg!!!

 Oj vad jag är nöjd över att jag gått ner i tid från heltid till  85% Så jag slipper jobba fem dagar i veckan!  Just nu mitten av småbarns livet så är jag tacksam att jag jobbar åt kommunen som inte ger en sparken för att man inte vill jobba 100%. Jag hatar verkligen att vara trött och sliten på jobbet och det blir jag om jag skulle jobba heltid plus att ha familjen att tänka på hela tiden. De som klarar av detta lyfter jag på hatten till. Skönt att vara ledig en dag innan det är dax att jobba ett pass igen sen är det Äntligen helg!! Alfahannen fyller år på lördag,  jag hoppas Theodor är helt frisk så vi kanske kan åka till Brönet över dagen och njuta av livet! 

 

Myskillen som får vara hemma i morgon oxå! Får se hur läget ligger om vi åker ich snabb hälsar på Mormor på förmiddagen. 

2 kommentarer

  1. Fia

    Det är bra att inte jobba heltid så man orkar. Tycker vi tjejjer borde få lön för en heltid fast vi jobbar kanske 85-90% när barnen är under 12 typ. Det är ju kanske då som de kan klara sig själva en längre stund.
    kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.