Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Logoped

 Idag fick familjen Brönemyr starta i 100 knyck,  Mamman och pappan hade försovit sig. Så Cornelia fick göra allt i turbospeed. Hoppas hon hann i tid till skolan. Otroligt skönt att hon fixar att gå själv till skolan.  Sen var det nästan som skulle kläs och skynda iväg till logopeden för veckans besök. Vi blev några minuter sen men det va även Pratdoktorn som Theodor säger (som tur va). Idag var det träning på bibbi bobbo och babba. Bobbo åker bil. bibbi letar bobbo som ligger under bilen.  Sen höra skillnad på rök och kök, kjol och sol. Ja ni fattar. Man ser verkligen en utveckling på språket för varje vecka han gör ett besök där. Så nu är vi helt slut och sitter äntligen hemma igen i soffan och kikar på Toy story. Det väntas jobb såklart i eftermiddag.  Inne på 5 dagen i rad. (det är väl inget tänker många.  ) Säger bara prova va pedagogisk kl 22:45 eftet en lång dag först hemma sedan jobbat sen 15. Nä bara bita ihop och tänka Brukaren i fokus. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.