Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Föreläsningar, blond & träning

 Kan lugnt säga att jag har haft fullt upp i två dagar med två föreläsningar om olika saker men ändå samma typ av tänk. Hur man på rätt sätt kommunicerar med människor med olika diagnoser och sjukdomar.  I går var det Mogård och kom ikap. Vi fick även titta och prova olika hjälpmedel. Typ bollväst..

Idag var det slutstation Rättpsyk.  Jävlar vad berör man blev av Therese Eriksson egna berättelse. Var nog inte bara på mig ögonen tårades….. 

Många tankar väcks i en om hur man bemöter människor i ens omgivning och hur människor har blivit bemött bara för nått år sedan på rättpsyket runt omkring i Sverige. Vi snackar om en typ av samma bemötade vi gav människor med funktionsnedsättning på tidigt 1900 tal. Alltså när vi stängde in så kallade "idioter" i Idiothem. (Helt sjukt att man ens sa så!!!) 

 

Igår klippte jag mig och blev äntligen blond igen. Magiskt skönt och väldigt nöjd blev jag!

Avslutade gårdagen med ett härligt fyspass med A. körde på i stakmaskinen så både armar och magen blev slut!! hahaha. Skönt! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.