Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Tant innebandy…

 På söndagar kl 18:30 så lirar jag innebandy i Badmintonshallen med ett gäng tjejer. Förra helgen så trampa jag ju snätt och sträckte mig i vaden.  I går när jag va på tenton provade jag att springa kände inte av vaden då. Men i dag när jag hoppa hopprep med C så blev jag lite stel… Hmm jag som va sugen på innebandy undra hur jag ska göra nu… Man kan ju provkänna lite sen kliva av om det inte går. Japp så får det bli. Kan ju inte sitta hemma och ruttna är ju bara 3 gånger kvar denna vår.

Bjuder på en bild på våra muminmuggar som vi fick ibröllopspresent av Mats och Anna. De har äntligen fått en synlig plats på våran nya hylla. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.