Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

imponerad

ställde mig på löpbandet idag som uppvärmning, otroligt tråkigt är det. Men med Ozzy i lurarna å nått matprogram på tv så sprang jag 4 km. Inget märkligt egentligen för många men jag har knappt sprungit alls sedan vi va hos Ulf och Johanna i början av Juli.  Ja visst jag har sprungit intervaller (springa 40 sek vila 15 på hög fart någon km. De konstiga va att jag knappt flåsa när jag klev av. Hade ju en annan plan för dagens tentonpass….. Ben!! Nästan skottpengar på Alfan så här i efterhand.  Han gav mig lite nya övningar med skivstång såklart. Kan säga så här mycket…. Har öite muskelryckningar i baksidan av låren redan….

 

Men dessa kommer självklart att hoppa in i min träningsbok som ligger inprogramerat i Cillas minne.

Otroligt lååååånnga sekunder idag!!

Screenshot_2013-11-21-16-25-03

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.