Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Många måsten

Okey om jag ska vara helt ärlig så känns det i kroppen att jag kört 5pass på 3 dagar dessutom jobbat en hel del, där vi håller på att få in alla dagliga rutiner i dokumentation programmet vilket inte är en lek. Men jag kände att jag måste ju hinna dra mitt strå till stacken innan det vankas ledighet för mig. Sedan har packningslistan vandrat i huvudet och jag har gjort inköp från solkrämer, badkläder, resväskor, pyssel till barnen som de kan ha på planet, nya sommarkläder till barnen som växt ur sina med raketfart. T hade på sig ett par shorts på Bamsegympan som jag trodde han kunde ha eller jo han fick ju på sig dem men han visa halva röven hela tiden, hahaha.

Jo nog hjälper Alfan till med inköpen han har ju köpt sprit å snus som kommer vara på planet när vi kliver på. Hahaha nä de är nog lika mycket mitt hel att jag gör mycket. De blir nog lätt så oxå eftersom jag jobbar mycket kvällar och helger vilket gör att jag har ofta bilen till jobbet.

om jag hinner ett gym pass i dag?? Nä jag tror faktiskt inte det. Vi ska ju ha syrrans lillbusa och barnen ska badas och fredagsmyset ska intas. Har faktiskt köpt det klart godaste semlorna ever på Coop av alla ställen. Jag rekommenderar verkligen dem. Så i kväll blir det VM i semelätning hehe.

Få se om vi får en inneboende som tar hand om vår lägenhet medans vi är borta oxå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.