Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Helg.se

Otroligt skönt att jag har långhelg. Har faktiskt bara känt lugnet i dag. Behövs väl de med antar jag. Blir lätt lite mycket i huvudet när man har många bollar i luften på jobbet och dessutom mycket hemma runt lillbattingen. Vi jobbar på att försöka strukturera kupp hans vardag och ge honom verktyg till att kunna kommunicera med andra på ett bra sätt. Där kommer min yrkesroll som Boendehandledare passande in i bilden. Har hjälpt pedagogerna på förskolan med varför och hur man använder en samtalsmatta. Tänkte att i deras verksamhet kan detta vara ett perfekt verktyg. Inte lätt att tänka logiskt alla gånger som förälder. Tur man har många kloka kollegor som man kan bolla idéer med. Här är ett exempel på en samtalsmatta jag hitta på nätet.

image

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.