Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

klassträff, komplimanger och Fatta

Här om dagen körde vi genom stan och såg staketet vid hagaskolan var totalt nertaggad Av FATTA i olika stilar. Dagen efter såg jag två människor tvätta bort detta med nått medel och en sopkvast. Ja budskapet är bra!! Inget snack om det!!  Men  jag skulle vilja veta vad det kostar Umeå (läs oss skattebetalare) att hålla umeå fri från Taggar och klotter. Fast samtidigt gör det arbetstillfällen.. eller? Men är det rätt sätt att nå ut med budskapet?

untitled

Det blev då en diskussion i bilen då dottern fråga nyfiket vad Fatta betyde. Jag försökte förklara att vi kvinnor vill bli accepterad på samma sätt som män och att kvinnor har rätt till att gå på alla gator utan att bli våldtagna. (Tack igen för att jag redan i höstas fick berätta vad knulla betyde för dottern) Hon satt helt tyst och sa tillslut men varför skriver man det på en skolas staket Och varför städar de inte bort det själva? De är väl oxå rättvisare? Jo klok 8 åring man har.

Jo annars då? Jo klassåterträffen var ju igår. Helt galet att vi gick ut nian för20 år sedan. Vi var 8 tappra från 9:a. Åtta väldigt trevliga och roliga människor som jag verkligen hade roligt med. Flera intressanta samtal om jobb, hus, skola, politik (såklart haha), gamla minnen, nya minnen och skvaller i massor hahaha.

Sen kom det oväntade eller de första iaf. Flera sa Va fräsch du ser ut, vilka muskler du har, sjukt vad du inspirerar mej till ett bättre liv, mm. Oj jag är verkligen dålig på att ta komplimanger. Är duktig på att ge men att ta… vill helst sjunka genom stolen. Men självklart blir jag smickrad!!!♥♥♥

Sen att Jonk dök upp var bonus! Sjukt trevligt att få surra å skratta med den tokiga token. Haha super nice!!!

De tråkiga är att jag inte tog en enda bild igår. Hade lovat mig själv att mobilen skulle ligga i väskan hela kvällen å jag är rätt nöjd med de resultatet ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.