Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Fritid för Alla!!

Har i kväll haft äran att få följa med till Vaniljdrömmen och Fritid för Alla. I kväll var Temat Trans. Jädrar vad jag ha lärt mig mycket nytt. Blir helt kall i själen då Christina berättar att det FORTFARANDE klassas som en diagnos att vara trans och en psykissjukdom. HALLÅ  på riktigt!! Jag blev helt chockad och är nog fortfarande det. Jag frågade vilket land som har kommit längst i utvecklingen om att det är ”normalt” eller accepterat. (Trodde hon skulle svara Sverige blå ögd som jag är) Nä Argentina. Jo ni läste rätt.

 

Ja i allafall. (Blev helt slukad av denna äldre kvinna som säkert kämpat mot otroligt mycke fördommar och idioter) Stark är bara förnamnet! Åå nu fastnade jag på nytt hahaha. Nä men Fritid för alla. Vilken verksamhet. Förut fanns en man vid namn Cronje som gjorde ett häst jobb för alla människor med speciella behov. Ingen trodde när han gick vid 65 år till att bli hemmagubbe att den luckan som han fyllt så bra skulle fyllas igen…. Men nu har de fasen lyckats!! Är så djupt inponerad av dessa två som jobbar där och deras öppenhet och värme.  Tänk om alla kunde vara som dem oj så roligt våra brukare skulle ha. Min dotter har vid några tillfällen följt med till denna klubb och hennes synsätt på ”annorlunda” människor är så fantastiskt bra. Hon gör ingen skillnad på människor än om de inte pratar, sitter i rulle, ser ”annorlunda” ut eller pratar konstigt. Nä hon är grym och äger inga fördommar! Är sjukt stolt mor!!

Nä gå in på FB och gilla Fritid för alla så får ni se vad som händer och sker i deras verksamhet. Själv älskar jag det.

IMG_20140513_195646

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.