Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Pelagoner

Jag brukar aldrig köpa pelagoner eller krukblommor i stan. Men i veckan har jag varit så sugen på att köpa blommor att ha på balkongen. Dagen efter hag varit och handlat kommer jag ut på balkongen och möts av att jag ställt blommorna i hörnet av kökssoffan som vi plaserat på balkonen. Inge konstigt alls tänker många. Men nu på slutet har jag drömt mycket om min far och han har vandrat i tankarna åt å fram. Min pappa hade alltid pelagoner hemma och i stugan och när jag växte upp så låg han alltid och vila en stund på kökssoffan som senare blev hans kista. Alltså förstår ni nu att jag tycker det är lite märkligt att jag köper pelagoner och dessutom plaserar dem på kökssoffan när jag lika bra kunde ställa dem på bordet eller  blommbänken.

IMG_20140517_182542

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.