Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Pärlplattor, loppis i morgon & Besök

Dottern har haft pärlplattebygge i sinne den senaste veckan efter att hon kommit på att hon kunde göra örhängen av sina plattor. Måste säga att de blev rätt Coolt. Tanken är att hon ska sälja dem i morgon på loppisen vi ska ha på Marieberg (björnv350) mellan 11-15 Så välkommen förbi och loppa!

IMG_20140523_215446

Va förbi pappas grav idag. Vet inte om grät över att de blev så dyrt hos tandläkaren Eller att saknaden av pappa har varit extremt mycket på slutet. Men grät å snörvla gjorde jag tydligen högt för helt plötsligt hade jag en hand på min axel och där stod ett gammalt par och fråga hur det var ♥♥. De hade begravt sin son längre bort, Cancer denna förbaskade sjukdom!!

20140523_130353

Blev då fint med en liten blomma♥

En kommentar

  1. Helena

    Åhh.. loppis på M-berg hade varit så sjukt roligt!! Blev till och med inspirerad å tömde ungarnas rum och garderober och väggar på mååånga prylar haha.. Men, fotbollsmatch med fikaansvar va ju ba att gilla läget liksom…

    Hoppas det går bra imorrn å att ni gör en bra peng 🙂 Kram H

    PS.. Vd glad jag blev av att cykla på dig här om dagen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.