Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Intradagarna i Stockholm

Nu har jag börjat smälta all ny info och alla intryck efter två dagar av föreläsningar av olika kända forskare och filosofer i Sverige.

De kanske inte hade de bästa föreläsareröster men infon var otrolig! Det var mycket som kändes nytt men många saker som de tryckte på var viktigast och många glömmer bort kunde vi stolt säga SÅ GÖR VI! Sjukt stort

Jag känner mig väldigt stolt att få presentera vårt arbete för över 200 personer bl.a. Forskare, enhetschefer, anhöriga, sjukgymnaster och andra Boendehandledare. Helt galet att vi fixade det så bra ihop jag och min kollega Isabelle. Jag är väldigt imponerad av min kollega som bara är 26 år men sååå klok redan. Va måtte det bli av denna kvinna <3

När vi berättade och visade några av våra resultaten på boendet jublade publiken. Ja gåshud.se över hela kroppen. Satan vilken kick!! Önskar att många fler skulle kunna få ta del av vårt jobb. Ja visst har vi det knakigt och så, men vi har en tanke med allt vi gör. Visst jag är klumpig i bland i mina utryck men jag har lärt mig att vara mer försiktig och suger i mig ny info om hur man kan utveckla boendet i sig, brukarna och framförallt mig själv och mina kollegor. Som sagt det är människor vi jobbar med och de är som ett hus de blir aldrig klara, finns alltid någonting man kan förbättra eller bygga ut.

Det mest känslosamma vi fick höra under dagarna var Måns Möller som berättade lite ur sin show Det här skojar du inte bort. oj vad han tryckte på känsliga knappar hos mej som går hos logoped, utredningar hit och dit nu senast är det möte med förskolan om framtiden. Jo tack är fullt inne i den känslosamma matchen som förälder och har varit det senaste året fast folk inte riktigT har fattat det. Men Måns Möller gav en några bra tips som förälder. Hahaha kan va bra att ha inför framtiden.

Sen gillade jag Fredrik Svenaeus föreläsning om Diagnoserna och samhället. Det handlade om varför ADHD finns nu och inte förr i tiden. Är det samhället som skapat denna diagnos, han pratade oxå om  HSP, highly sensitive person. Finns nog många i vår närhet med det, finns oxå ett test man kan göra, googla och gör det vet ja!

Kommer att köpa Fredriks bok Homo Patologius föR att lära mej mer om detta ämne. (professor i filosofi)

sen Nordmalings stolthet Veronica Lövgren berörde mej på ett positivt sätt oxå. Att vara vuxen är inte desamma som bli betraktad som vuxen, där fick man sig en tankeställare. Ett måste att läsa hennes avhandling nogare här i framtiden. Ja som sagt har lärt mig otroligt mycket, de ska bara smälta in och ta plats i min hjärna. Hoppas att vi såklart ska få sprida vår kunskap runt hälsa och kost, som vi brukar säga Dumt att uppfinna hjulet igen och igen och igen. Hälsa och kost är nått alla kan jobba med och mot.

Avslutar med en fluffig dröm om att nästa gång jag åker flyg är med familjen mot ett varmt land.

20140923_181903

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.