Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Gåva från graven ~♡~

För ca 8år sedan jobbade jag ett år på ett servichus för äldre. Det var en rätt stormig tid, jag hade fått C 9 månader tidigare och stället jag jobba på var under omorganisation big time! Men jag trivdes rätt bra både med personalen och  de som bodde där. Det fanns ett par som kom mig extra nära. Ömsesidig respekt liksom.  Av någon anledning så gillade frun i det huset mig vilket var ömsesidig från min sida.  Hon försökte vid nått tillfälle ge mej en gåva men jag sa såklart nej. Det är imot Kommunens policy att ta emot gåvor.

Seeen 8 år senare så går jag på mitt vanliga gym som deras pojkar äger, när jag tränat klart så står O med frun och ser små luriga ut. Min första tanke va, va i den har jag nu gjort.

Men då ställer han upp hans mors gamla smörknivskruka som hon tillverkat själv. Om jag blev Berörd?!? Oj oj oj!!  Jag är så otroligt tacksam att jag blivit den jag är och jag valde detta yrke.

IMG_20141003_123637

En kommentar

  1. Pingback: Klas Östergren | Twist - Scandinavian Windows

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.