Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Nytt PersonBästa

Efter att ha haft gammgrannen på besök för två kvällar sedan och vi blev pratades om marklyft. Vi pratade om att lyfta sin egen vikt, jag sa och tänkte att de va nya målet typ innan nyår att klara detta. Men dagen efter får jag ett sms där F tackar mej att jag peppaT honom att prova marklyft, han klarade det. Snyggt jobbat! Men då slog det mej att va fan klarar han borde jag fixa det.

Så igår gjorde jag mej klar för en dans med skivstångeN. Började värma upp gjorde övningar så jag skulle bli varm i hela kroppen, körde marklyft 40kg, 50kg några reps sen tänkte ja va fan nu kör jag fullt ut. Lasta på 80kg med stången, alltså 5kg mer än jag väger. Kom på att jag borde filma så jag ser vad fel jag gör när jag inte klarade det. MEN JAG FIXADE DET!!! Gjorde två gånger med dragremmar sen prova jag en gång utan remmar och klarade det oxå, lite svårare att hålla kvar stången på vägen ner. Men nu är det nya mål som gäller, 100kg innan nyår det borde väl jag fixa. Kände att med dragremmar borde jag lätt fixa det för jag hade nog kunna lasta på mer igår men det R ju dumt att göra illa sig första gången jag utmanar mig. Hur känns det i dag då. Jo jävligt bra! Var nog bra att gå och lira innebandy på kvällen och mjuka upp ryggen ordentligt.

image

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.