Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

90 kg. Det går bra nu!

Prova ju att lyfta marklyft förra veckan 80 kg. Kändes då inte helt omöjligt att lägga på 5kg. Men när jag prova idag blev det krångligt med vikterna och jag orka inte börja ändra efter att ha satt dit 80 kg och kört Klart, så jag la på 5 kg på varje sida och körde. Klarade först två rep såsen filma jag men då klarade jag bara en. Herrejädrar vad de snurra i skallen när jag ställde mig upp utan skivstång. Hade ju inte de bästa förutsättningarna, lång Jobb helom, massa övertid innan det, sprang rätt bra igår på tantinnebandyn och sovit lite halvdåligt. Sååå NöJD? Jajjemän! Nu jädrans ska jag fasen ta 100kg innan jul. Ska köra lite mer rygg och mage några veckor innan jag vågar prova 100kg! Älskar mål att sträva efter! Visade filmen för dottern som frågade om jag nu va starkare än hennes pappa hahaha, de kommer ju aldrig att hända. Bjuder på en underifrån bild, bästa vinkeln haha Nej, ser stor ut som den!!

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.