Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Gekås de galna kärringarnas paradis

Ja i helgen som va har jag gjort de knäppaste jag gjort hitills i mina dagar i detta jordeliv. Jag och fru Foppa (Fru Hörna vart tvungen att jobba, otroligt trist) Satte oss i bilen vid 04:30 och körde söderut. Vi landade för Natten hos Bergströms i Mantorp. Ett obligatoriskt stopp på Lager 157 och team sportias outlett. Vi gjorde några fynd. Bla ett par jeans (i st M herregud Cilla dansar än). Ja i veta Bita känner man sig alltid välkommen och jag verkligen älskar denna familj. Att få hänga med dessa människor ger mej så mycket energi i både knopp och hjärta ♥ Självklart fick vi Uffes egenfångade kräftor till kvällsfika. Snacka om lyxig start på trippen.

Ja vidare söderut mot Ullared drog vi morgonen därpå. Vid 13 tiden klev vi in på Gekås (för andra gången på 4 månader, hur är detta möjligt?) Ja jag var på jakt efter dyra hygienartiklar som är billiga som den på denna affär. Gjorde en hel del fynd till oss alla i familjen. Sen kläder till Alla, julklapparna är dessutom färdig handlade så när på nått till Alfan som saknas.

Men så blev det Lördag och vi ställde kl 06:00 för att hänga på låset kl 7:00. Vi kom dit vid 6:40 och dörrarna var redan öppna. Jag gjorde några till fynd i form av monster high dockor, lego, julsaker och ännu ett par jeans till mej. Kände mej rätt nöjd vid 10 & åt tidig lunch, men sen när jag kom ner igen.  Herrejävlar va folk det va. Tog mej nästan 10 min att komma till kassan. Hahaha folk va helt galna!

Kändes skönt att jag tagit beslutet att gå och kika i affärerna runt omkring Gekås.

På vägen hem stannade vi hos fru Foppas mor och far. Trevligt och jag såg mer än en likhet hos foppa och hennes föräldrar haha. Goda människor med gott hjärta!

Sista stoppet blev Ikea uppsala. Köpte lite fina julkrukor, julkulor, julpyssel, handdukar och tittade på en hylla att ha i köket men kände att det får bli nästa gång. Vi hade ju rätt knökfullt i bilen redan som de va. 19:30 rrullade jag upp bilen och börja lasta in till barnens förtjustning, vi hade ju varit förbi tomtenissarna nere vid mackan och hämtar upp barnens paket.  Barnen Brönemyr hade städat sina rum som mamma bröbemyr hade beställt så lite små paket fick de allt. Men vi spara såklart de bästa till julafton.

Om de va värt de och om jag kommer att göra det igen. Jajjemän. Bara en monster high docka kostar 299 och mer på alla affärer här uppe. Där nere kosta de 129 och 149 snacka om skillnad. Blev typ 5 till C och 3 som blev sms beställda 😉 kläder, jag köpte jeans för 99 kr som är sjysta.  Händer ju inte ofta lixom. Klart värt de.

Avslutar med lite bilder förstås. FB_IMG_1414081829015IMG_20141025_08470820141025_103150IMG_20141026_12515120141024_15432920141023_132853

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.