Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Höstlovet betyder pyssla och umgås

I veckan har det varit höstlov för dottern. Eftersom jag var ledig förra helgen betydde det jobbvecka. Som tur va hade jag bara fått måndag och tisdag till onsdag. Så vid 12 i onsdags hämta jag hem sonen från förskolan och dottern var redan hemma här med en kompis från klassen. Sen fick det lovet C hade önskat. Det är faktiskt en bra sak med mina arbetstider, att kunna vara ledig mitt i veckan utan att behöva ta föräldraledigT eller semester. Sen att vi har önskeschema gör ju det hela lättare. Som tur är, har bara jag småbarn på mitt jobb annars kan de ju bli krångligare.

Så igår gick vi All in med pyssel. Vi hämtade upp och in allt pyssel som vi äger och har och pysslade hela dagen, ja det står faktiskt kvar än för vi tänkte fortsätta i dag. Har pysslat ihop en bukett som vi ska lägga på pappas grav och idag blir det att fixa ihop den som vi ska lägga på svärfars grav. Sååå himla roligT att få denne kvalitet tid med sina barn. Att bara få va hemma och pyssla på i sitt eget tempo. Behövs för oss alla tre.

Idag väntas främmande, vi ska bjuda på grodlår, pissmyrägg som är från mars (eftersom de kommer att vara gröna och röda), gröna långa maskar och fingrar som är avklippta. Mhohahaha. Ja sen hoppas jag ni har laddat erat godisförråd för alla småspöken som kommer att plinga på under kvällen. Kanske kommer några av mina spöken förbi. Hahahaha!!!

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.