Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Hög mysfaktor

Brönemyrs åkte till Nördmaling en sväng igår för att säga hej till svärmor som bor på hotell strandholmen, så himla roligt att hon är pigg och glad igen. Barnen levde rövare som vanligT, blev extra tydligt att det blivit sent dagen innan med väldigt mycket intryck. Dottern kräktes lagom till vi skulle kliva ur bilen, åksjukan hade hälsat på det va längesedan som tur är Och sonen hade vääääldigt myckeT myror i brallan, men svärmor tar allt med ro och sitter och ler åt barnen. Ingen surtant där inte, ingen som säger ”oj oj rör inte” Nä hon är bara cool. Sen åkte vi förbi svärfars grav där blåste det HUR MYCKET som helst, vi gick förbi gamla grannens föräldrars grav oxå och tände ett ljus eftersom vi vet att hon brukar ha svårt för att ta sig ut och blir stressad över det, så då brukar jag gå förbi när jag ändå är där.

Fullfart mot stan. Skitväder sååååklart. Snöblask.se och väldigt mörkt. HataR denna årstid innan snön har lagt sig! jobbigt är det för ögonen att anstränga sig på det sättet, jag är ju inte 20 år längre tydligen! Hahaha

Hos pappa på Backen var det som vanligt vackert Och många människor i rörelse. Men eftersom jag är där rätt ofta är det ju extra trevligt när någon annan oxå varit där och tänt ett ljus oxå. Men eftersom farmor och farfar oxå ligger där är vi flera som är förbi där och det är ju toppen. Är så glad över att man har någon sten att gå till (jo mitt eget ego som talar)

IMG_20141101_175550

 

20141101_154335

Men detta får mig att såklart tänka, nu är det mindre än två månader kvar till jul, undra just hur denna jul kommer att bli? Om egot själv hade fått tala själv så hade vag bokat en resa för Brönemyrs till nått varmare land och solat och badat på julafton. Men det får bli ett annat år.

Hur gör ni till jul?

2 kommentarer

  1. Caanita

    För några år sedan åkte vi utomlands till julen. När jag såg alla människor stressa runt med paket i snöyran, kändes det fantastiskt skönt att slippa
    vara en av dom. Det blev en jätteskön jul, inte minst att få se solen några timmar varje dag i december månad gör mycket för välbefinnandet.

    • Cecilia Brönemyr (inläggsförfattare)

      Lät fantastiskt!! Synd bara att jag redan köpt alla julklappar redan. Näää blir någon sistaminuten resa i januari/februari någon gång. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.