Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Efter tio med Malou

Kan hundar skämmas?? Kan hundar känns svartsjuka? Klart de kan! Ser gärna och så ofta jag kan Efter Tio Med Malou, idag handlar det just om dessa frågor. Hundar och dess känslor Och ordförståelse. Åååå vi gör rätt när vi berättar sagor för Hejsan om Grisöron å Grislage hahaha För enligt en studie så har en Border Collie i USA genomgått förstår denne hund över 1000 ord och kan sätta ihop två ords meningar. Ja de är väl ingen överraskning för oss direkt. Hejsan har nu på slutet visat att hon tycker det är rätt jobbigt när barnen bråkar, hon skakar och springer efter oss vuxna. Vi har försökt förklara detta för barnen, tror faktiskt att de förstod nu senast. (Ja om inte annars hoppas vi det! ) Vi kan alltså fortsätta prata Med hejsan som hon är en av oss! IMG_20140830_222934

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.