Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Inpelning av Gladiatorerna

Haft en trevlig helg i sundsvall med hela familjen.  Igår blev det såklart Toy n rus och en kort sväng på Ikea innan det var dax för inspelning av Gladiatorerna som visas till våren på Tv 4. Blev lite för mycket myrkryp för lillherrn så grabbarna gick till hotellet efter nån timme. Men vi girls va kvar.

Scandic nord va helt ok. Frullen va ett smärre kaos av folk och bord. Men god. C och stor bullret drog till dag 2 av gladiatorerna och jag och lillbullret drog till Himlabadet. Kan verkligen rekommendera det stället!!

IMG_20141123_121151Screenshot_2014-11-23-16-33-49-1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.