Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Finns det en mening med allt?

Har äntligen tagit tummen ur och hälsat på familjen E-Lack. Det är fantastiskt enkelt att umgås med denna familj! Alla fyra Brönemyrare har en vän var, ja menar hur ofta händer det?? Helena förklarade hur människor funkar i allmänhet. Att visa människor bara finns i ens närhet bara för att stjäla energi till sig själv. Jag lyssnar och börjar tänka att Jo dessa människor har man nog tyvärr stött på under sitt 36riga liv. Helena själv är jag så djupt imponerad av! Att hon ens står på sina ben är magiskt! Nä mera H till Cilla. Finns nog en mening med att vi stöter på varandra rätt mycket numera.

 

Ja och igår gjorde jag mitt sista arbetspass på gruppboendet där jag jobbat de sista 5åren. Föräldrar och andra anhöriga har uttryckt sitt ogillande att jag ska byta jobb. Snacka om komplimang det är ❤️ Igår bjöd jag och min kollega brukarna på 3 rättersmiddag. Vi satt från kl 17:30 och hade ätit upp efterrätten kl 21:15. Är så djupt imponterad av dessa människor att de fixar att umgås så länge. Jag fick massor av kramar och presenter, de flesta var hemmagjorda och de hade alltid en baktanke med sitt paket. Jag gav såklart ut paket jag köpt till alla sex med olika förklaringar vad just denne har lärt just mig under dessa år. Alla blev glada och jag tror jag lyckades pricka rätt på alla.

Jag känner mej mer kompetent nu än för fem år sedan, jag känner att jag har otroligt mycket ner kunskap om otroligt mycket som jag även använder i mitt vardagliga liv. Olika Äger!! Vi avslutade med att prata minnen och min kollega skrev ner några. ❤

IMG_20150405_212049

En kommentar

  1. Helena Nilsson Springare

    *Skiner upp* 🙂
    Tack.. vad gulligt skrivet! Ja nog är det alltid så himla trevligt att umgås med er också.. och ibland så träffar man ju människor som ger en de där ”aha-upplevelserna” man så väl behöver då och då!!

    En dejt snart igen tycker jag! <3 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.