Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Nedräkning på många sätt

Just nu kör vi nedräkning på flera sätt hemma hos Brönemyrs. Jag gjorde nr 81/100 vad gällande antal träningspass efter nyår. Vilket innebär att jag bara har 19 träningspass kvar att utföra innan midsommar. Det är ju lite mer än 8v kvar. Alltså 8x7dagar =56 dagar så jag ska minst trycka in 30 träningspass på dessa dagar. Drömmålet är ju såklart runt 40st men med det nya jobbet tar just nu för mycket energi.

Nedräkning nr 2 är närmare, för om 15 dagar åker vi till Turkiet. Sjukt roligt!!

Nedräkning nr 3 är jusåklart sommarlov och semester. I sommar blir det mesta dels Brönethäng (läs Brönetsarbetsläger haha) Som Alfan säger vi får väl se hur länge jag pallar att bara vara hemma. Får ofta mycket myrkryp i kroppen när vi är hemma för mycket. Skulle såklart vilja åka ner till Mantotp för att träffa familjen Bergström, men men det får tiden utvisa och Js mående. Hälsan framför allt!

Over and out!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.