Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Våga bjuda till och stå i Centrum

Att våga bjuda på sig själv utanför boxen är inte alltid så lätt när man är 9 år (till hösten 10år) Men det är något vi jobbat mycket med pch vi börjar sakta men säkert skörda den frukten på framförallt vår dotter.

IIdag har Mariebergsskolan haft maskerad (japp jag blir ju peppad bara jag hör ordet maserad haha) C har tjata på mig i flera veckor om att hon vill vara hattmakerns dotter från Alice i underlandet. Jag tänker hur i hela friden ska jag ro hem detta.

Men jag säger ett STORT tack till Båsloppisen S&F på mariedal, där har jag hittat det mesta av utstyrseln. Ja jag älskar verkligen denna unge att hon alltid går All in! Än om det är läxor, träning eller maserad. Haha här bjuder jag på skönheten. (Som sagt 9år och lång och stolt!)

IMG_20150427_083915

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.