Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Nya tider hos Brönemyr

Hos Brönemyr väntas nya tider och nya mål. C slutar 3:an om mindre än tre veckor, vilket innebär ny lärare. Hon har haft en helt magiskt Bra lärare under sina första tre år på Mariebergsskolans (än fast han håller på skellefteå haha).

T slutar förskolan om ca fyra veckor och börjar 6års. Vad har hänt med mina bäbisar?

Blir spännande och se hur de ska få ur pojken vår all den energi han har. Nu är Mariebergskolan bra inget snack om det, de har även varit på Bo Hejlskovs föreläsning. Vilket är ett stort plus men det gör också att vi kan sätta ett högre krav mot dem. Hehehe

Alfan börjar äntligen jobba den 1/6. Tror vi alla har längtat efter det. Fördelen är att vi kunnat vara i Brönet mer och fixa, men ingen mår bra att bara vara hemma.

Själv har jag som sagt bytt jobb och jag Älskar mig själv att jag tog detta beslut!! Brukare, anhöriga och kollegorna är fantastiska!!!!!! Nu var väldigt mycket bra på mitt gamla jobb oxå, men det här är fasen ännu bättre. Ja måste väl säga att jag saknar min I och Ö. Dessa växer ej på träd, men jag vet att våra vägar kommer att korsas senare på ett eller annat sätt.

Som sagt nya tider hos Brönemyrs och jag gillar det!

IMG_20150509_232329

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.