Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Båsloppisen på Mariedal klart värt ett besök

Då var det dax igen att försöka bli av med lite saker från förrådet och barnens rum som bara ligger och sällan om aldrig blir använda. Jag och barnen har varit där och fyllt på i kväll och vi såg att det redan hade sålts saker än fast vi började igår. Vilket är roligt och motiverande för hela familjen att fortsätta rensa.

Jag har redan börja köpa saker inför julen och dess julkalender i form av paket från Tomtenisse varje morgon från 1 december till Julafton. Förra året höll vi ner kostnaden rejält när vi shoppade på båsloppisen istället för tex leksaksaffärerna i stan.

Jag är mest imponerad över hur rent, ljust och fräscht det är i lokalen. Nu är det nästan fullt i alla bås. Såg bara någon lucka här och där vilket är skoj. Har ni inte varit där ännu så är det klart värt ett besök. Jag gillar miljön och som stort plus är personalen kanon trevlig. Det enda lilla minus är att rätt många är rätt fräcka på att va där inne när det är båstimme. Framförallt på helgen när det är båstimme innan de öppnar. Hörde personalen sa till två damer att Tyvärr är det båstimme just nu och kassorna är stängda i 30 min. Till svar fick personalen att Titta kostar ju inget. Ja va svarar man då lixom. Man tycker ju att de ska vara lika för alla och att även damer i 60 års åldern kan vänta. Men tydligen inte. Det är nog faktiskt så att de äldre damerna är värst!

Som sagt klart värt ett besök!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.