Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Glädje i Gymmet

Just nu går jag med lätta  steg till mitt fantastiska gym som är Tenton på Marieberg. Några grupp pass på Ersboda blir det oxå. Men just nu känns allt jag gör lätt och kul. Idag hade jag känningar av tisdagens pass som var pressövningar i både axlar och triceps men ändå kunde jag hålla ett relativt bra tempo och hyfsat tunga vikter. Detta är en grym känsla och en riktig egoboosting. Har klarat 200 träningstillfällen under 2015 och tränar bara för att det är roligt. Målet för 2016 har jag inte klart ännu, alltså med träningen. Är rätt duktig på att få med mig folk att börja träna eller börja om igen. Det kanske det jag ska ha som mål. Få i gång ett visst antal hahaha

Kanske att ta vatten över huvudet.

Men ”mitt” gym är verkligen fantastiskt! Har såklart faviritinstruktörer och typ av pass. Kanske ska försöka tänka utanför boxen där och gå på lite annorlunda pass. Jaaa den som lever får se. Har då inhandlat några superfina träningstajts som gör träningen roligare haha. Bjuder på bilder på två par.

IMG_20151128_100445

 

1449228554823

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.