Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Finns med bollar och kedjor

10 dagar har gått på år 2016. Tänk att det redan är 2016, tyckte det nyss var 2005 och jag var gravid för första gången. Vid denna tidpunkt hade vi berättat att det låg ett mirakel i min mage. Tänk vad 11 år med barn i sitt liv går fort än 11 år utan barn.

Nu har mina 11 år med barnen varit fantastiska (jaja nästan hela tiden) Det finns en rolig påminnelse på Facebook som heter Dina minnen för dagen. Det kommer upp bilder, medelande och texter. För 5 år sedan idag fick C streptokocker i ett finger. Minns att vi hade magsjuka i huset 3 gånger på en månad. Barnen och vi vuxna var sjuka under ett halvår från och till. Måste säga att jag saknar det minns från våra år med barn. Sjukdomar av olika slag.

Nu har vi alla druttat dit iaf mer eller mindre.  C åkte dit i fredags och hade hög feber sen har hon varit hängig hela helgen. I går var det lilla Ts tur. Nu ligger han och är yrar och är kokande varm. Sålänge vi håller den falska krupp en borta är jag nöjd.

Appropå lill T så har han fått prova ett bolltäcke under jullovet. Han verkligen älskar täcket. Han har tom gått och lagt sig självmant på kvällarna. Han har framförallt sovit mycket bättre. Både somnat fortare, sovit lugnare och sovit fler timmar. Vilket har resulterat i att vi har kompisar som frågat vad vi gjort med pojken för han är då lugn nu. Tänk att ett täcke fyllt med små bollar (tänk små som tennisbollar)  kan göra så mycket.  Jag berättade att i veckan som va att vi ska lämna tillbaka täcket för att han sedan ska få ett eget. Detta va han inte riktigt med på. Att få ett nytt skulle väl gå bra men inte lämna tillbaka och vara utan. Så har ni ett barn med mycket spring i benen, konsentrationssvårigheter, svårt att komma till ro, arga eller mycket myrkryp vänder till er vårdcentral och be om att få testa. Finns med bollar och kedjor. Finns även bollvästar som man kan använda på dagen om man behöver komma ner i varv.

20160110_105519

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.