Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Ledig på helgen är lyx för mig

När man jobbar på boende som jag gör så har man önskeschema och man är åtlagd att jobba varannan helg. Just på detta schema som vi jobbar på nu blev jag tvungen att ändra mina önskade helger. Jag fick de två första helgerna och den sista. När vi låg i influensan så fick jag lov att sjukskriva mig över den andra helgen som jag skulle jobba vilket krast betyder att jag inte jobbat helg sedan den 9-10/1.

Det är så här det känns att slippa jobba helg och vara ledig när resten av familjen är lediga. Helt fantastisk känsla! Sen att jag och sonen ändå vaknar tidigt får vi leva med hahaha.

Denna lediga helg blir det nog lite städning, träning för min egen del, innebandy med sonen och pulkaåkning. Jag börjar med träning, har bokat pass kl 09.15 nu på morgonen. Så nu är det dax för en lättare frukost.

Go morron!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.