Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Träning är livet.

26 träningstillfällen har jag lyckats få in på 38 dagar. Om jag är nöjd med mig själv. Ohhhh Yes!

Har erkänt förut att vissa pass är tyngre än andra som i lördags fast nu var det tungt som mjölksyra delux i låren å blodsmak i munnen. (Ja jag gillar det haha ) Älskar att köra skiten ur mig så svetten sprutar och är hög röd i ansiktet minst en timme efter träningspasset, som jag tydligen var i lördags.

Denna vecka blir det lite mindre träning plus att vi faktiskt ska på personalfest nu på fredag. Vilket betyder att Cilla slänger in handuken på lördagens multi pass. Men minst 5 pass ska jag hinna med iaf.

Just nu kör jag väldigt mycket högintensiv träning. 100% i ca 20-50 min. Känner att flåset är tillbaka och att det börja gå lättare i gymmet. Även i innebandymålet börjar jag känna skillnad. Himmel och pannkakor vilka räddningar jag gjorde i kväll mot Dalen i Söndags ligan.  *klappar mig själv på axeln*

Alla som vill leva ett sunt liv med bra hälsa. Det går bara man skynda långsamt och vågar tro på sig själv.

Det är aldrig försent att få en god hälsa och en kropp som gör mindre ont.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.