Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Byta erfarenheter vinner alla på.

Just nu jobbar jag väldigt mycket på ett annat gruppboende. Idag fick jag äran att följa med till Furan Dagligverksahet. Först om främst visade de sig att många brukare där kände igen mig och jag dem vilket gjorde det hela roligare. I dag har jag fått byta erfarenheter i massor, jag är väldigt mycket klokare och fått nya infallsvinklar på arbetsmetoder. Jag har fått dela med mig av erfarenhet och arbetsmetoder.

Jag har fått kammat, matat och rastat Alpackor. Vilka otroligt charmiga djur

Jag har plockat kaninbajs och myst med kaniner.

Jag har sågat stora vedklabbar i sinne.

Jag har lärt mig nya arbetsmetoder och jag har lärt ut arbetsmetoder.

Jag har förståt att jag verkligen gillar att åka på nya arbetsplatser för att jobba med nya människor. Både normalstörda och funktionsnedsatta.  Mer än jag anade. Jag skulle verkligen rekommendera folk som jobbar på boenden och dagligverksamheten att våga röra på sig och jobba lite på något annat ställe. Jag slår vad om att ni skulle gilla det och utveckla er ”vanliga” arbetsplats.

I dag när jag skulle gå hem tackade jag för att jag blivit så bra emottagen och att jag fått lära mig så mycket nytt. Då tackade de tillbaka och sa Tack för att du kom hit och spred sån glädje. Gisses vad Cilla blev varm om hjärtat då.

20160421_144315

 

20160421_104703

 

IMG_20160421_185321Screenshot_2016-04-21-17-59-44

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.