Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Årets Västerbottning – En boendehandledare?

Undra om det är första gången en Boendehandledare i Umeå blivit nominerad som årets Västerbottning. Såklart är det nog våran Hjälteträning som ligger bakom en hel del. Men det står Boendehandledare, som ligger bakom Uttervägens hjältar resa. Det är väl delvis sanning. På ett gruppboende är vi många som är delaktiga, personal, chefer, anhöriga och framförallt de boende själva. Men att det sedan är över 50st på våra måndagsträningar är det vi i Hjälteföreningen som ligger bakom tillsammans med Uttervägens hjältar. Utan dessa förebilder och instruktörer ingen Hjälteträning.

Min älste ”Brorson” Jonathan, skrev på sociala medior för en tid sedan detta

Gå in och rösta på Cecilia Cillan Brönemyr!!! Anledningen varför ni ska rösta på henne finner ni nedan!
En människa med stort hjärta! Passion för träning och vilja att ge alla människor de förutsättningar att kunna övervinna sina hinder i livet. Oavsett hur svårt ditt, mitt eller någon annans hinder ser ut att vara, så visar Cilla att inget är omöjligt, inget hinder är för stort.

Hon hittar styrkan (glöden) hos varje individ även om den är låg. Cilla hjälper dig att finna din inre styrka, hon väcker liv i den, även om du själv inte trodde den fanns. Hon ger ett extra handtag till dem som behöver det för att ta sig upp att hitta sin egen passion. Vilket gör att man succesivt bygger upp sitt självförtroende, ökar sin livsglädje, självkänsla och förmågan att kunna anta nya utmaningar och viljan att lära sig nya saker.

Det vackraste en människa kan ge till andra människor, är sin tid. För tiden du ger andra kommer du aldrig att få tillbaka, vilket är det dyrbaraste vi har. Ovasett hur hög lön man än har, så kommer det aldrig att kunna ersätta en annan människas tid som de ger en. Cilla ger verklingen varje individ den unika tiden och möjligheten att utvecklas. Hon kämpar för att göra varje individs hinder till hinderbanor som man ser fram emot att utföra och att bemästra, sett till sin egna förmåga.

Därför nominerar jag, Cilla, till Årets västerbottning att hylla och minnas.

Ni som känner mig vet och förstår att jag såklart blir rörd av denna fina text. Har aldrig tänkt på det så, att tid är så dyrbart. Så är det nog för många. Men för mig är det självklart att ge av min tid till andra som behöver den mer.

Hoppas ni oxå röstar på mig som årets Västerbottning, låt mig gärna veta om ni gör det. Jag blir lika rörd varje gång någon skriver eller kommer fram och säger att jag fått deras röst.

https://www.vk.se/2601058/rosta-vem-ska-bli-arets-vasterbottning

IMG_20181212_151533_683

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.