Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Livet med NPF

Äntligen är det ordentlig nedräkning till jullov. Fredag då tar barnen ledigt i 2 halv vecka.

Hösten har varit tung, kan verkligen förstå andra föräldrar som propagerat hårt för läxfri skolgång. Att motivera dottern har knappast aldrig varit ett problem. Men att motivera sonen när medicinen är påväg ur kroppen, efter en lång skoldag. Nja inget nån av oss gillar. Vi har under hösten tagit bort nästan alla aktiviteter som tar energi för att all energi ska finnas på skolan. Är det så vårt liv ska vara?

Vi är nöjda med skolan inget snack om det, men undra om vi säger samma sak efter vårterminen.

Som sonen sa i morse, kan inte du vara lite mer som D? Då vet man att han är nöjd med skolans resurs. Stackars den som ska fylla Ds plats i vår.

Ja är hen lika lyssnade, DC nörd, fyrkantig och ha viljan att lyckas är det nog inga problem. Har man dessutom erfarenheter av Fortnight och andra spel då ligger man plus.

Vi kämpar på precis som många andra npf familjer.

Mitt i allt kämpande är det mycket skratt och glädje, alla funderingar, tankar och knasiga idéer kan få en att vira sig i skratt. När vi skulle sova i går kom frågan, varför är vissa hundar smarta och andra dumma? Varför jagar vissa hundar älgar och andra vallar får? Svara på det ni just när ni ska till  och sova haha.

Nu ser vi fram emot julafton och framförallt nyårsafton (enligt dottern) för då kommer Putte med familj. Hans dotter Evelyn kan verkligen få fram det bästa hos C. Tänk att barnens kusiner också är deras bästa kompisar. Ja båda barnens bästa kompisar är Brorsans ungar. Hoppas de håller kontakten livet ut. Som C säger. E är ju som en syrra till mig, henne kan man alltid lita på än fast det kan ta flera månader innan man träffas och prata.

Precis så är det, familj för mig är dem jag inte behöver höra av mig till och redogöra saker utan familj för mig är den som efter ett halvår finns där på samma sätt som senast vi såg. Vi har bara lite mer att prata om. Typ som Madde. Vintern träffas vi otroligt lite men sommaren träffas vi så ofta vi kan för att jobba ikapp det vi missat haha.

IMG_20180802_183027_481

2 kommentarer

  1. Madelaine Jakobsson

    Älskade vän, trots att vi kanske inte ses då ofta finns du i mina tankar och jag finns alltid här för dig! ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.