Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Expressens och svenska folkspel presenterar

Årets Eldsjäl gala.

Hector Valeria har gjort en Sverige resa där han lyft olika föreningar/grupper som gör något extra. Han och hans team besökte En av uttervägens hjältar och vår hjälteträning. Nu finns filmen ute och jag tycker verkligen ni ska kolla in den.

Ni kan samtidigt passa på att rösta på de nominerade i årets Eldsjäl gala. Min röst hamnade på Bara vanlig Nicklas. Man kan även nominera inför nästa år vad jag fattat.

Idag hade jag ett spännande samtal, men den karamellen suger jag nog på ett tag till. Först ska vi försöka få ihop ett bra samarbete med Umeås grymma basket lag A3. Ett basketlag för människor med funktionsvariation, det vore väl något?! Jag ser verkligen inget stopp på Hjälteföreningen och vår tillväxt.

Tack för alla fantastiska hejarop på vägen när det gäller nomineringen till årets Västerbottning.

Många äldre damer som nicka och log i dag åt mig när vi var på avion. Antingen tyckte de synd om mig som satt och vänta eller så gav de mig lite extra kärlek. Jag hoppas på båda. *ler asstort*

https://aretseldsjal.se/artiklar/hectors-resa-del-2-hjaltarna-i-umea-som-siktar-mot-klassikern/

Idag har mitt vänta tålamod prövats, på bilden (som lyckades lura folk på min fb att vi väntade tillökning, sorry det skulle aldrig hända) väntar jag på dottern som provar kläder.

rhdr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.