Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Hjältehelgen 2020 börjar ta form

12 juni börjar årets bästa helg enligt mig, Hjältehelgen med vårt hinderbanelopp Hjälteloppet som startskott.

Det kommer in nya sponsorer som vill hänga med och gamla viktiga samarbetspartners hör av sig och vill vara en ännu större del av helgen. Det är så kul att Umeå och våra kranskommuners företag fattat vilket fantastiskt event vi skapat.

Nu hoppas vi bara att vi når ut till alla med en funktionsvariation så de får chansen att uppleva denna magiska helg.

I veckan har vi fått klart av våra Glada Göteborgare (gladiatorerna) Eddy Bengtsson (El Gringo) och Virena Andersson (Spider) kommer upp även i år. Vilket känns så himla roligt. Dessa två står mig varmt om hjärtat.

cof

Sedan tidigare är Tv4 Vinnarskalle Andreas Neuman klar för helgen. Maken till godhjärtade man vet jag inte om jag träffat. Att höra honoms historia är både fint och en pärsh. Om ni inte ska delta eller har någon ni följer som deltar borde ni iaf komma bara för att träffa dessa förebilder. Sen är det såklart helt MAGISKT att se alla deltagare såklart.

Kommer att uppdatera eftersom vad som är nytt för iår här på bloggen under våren. Så håll utkik.

IMG_4481

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.