Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Kan inte släppa

Alla tokiga minnen som ploppat upp efter jag lyssnat klart på Pär Johanssons fantastiska bok, i huvudet på en normalstörd. Bara titeln är helt fantastisk.

Jo denna Maria, alltså många människor med en funktionsnedsättning har olika specialområden som de är extra bra på eller kan utan och innan till. Hennes var att föda barn, eller ja att låssas föda såklart. Mitt i fikat kunde det bli värkar och förlossningen var i full fart. I bland var det en docka som föddes men oftas var det en sko, en vas eller en ved klabb. Haha hon var sjukt rolig denna kvinna.

T har oxå specialområden såklart. Transformers har följt med från riktigt tidig ålder, det han inte vet är inte lönt att veta. Mitt är att jag kommer ihåg allas schema på jobbet, jag vet – helt värdelöst! Sen har jag rätt bra lokalsinne och hittar och känner igen mig fort, fotografiskt minne eller jag kommer ihåg bilder bättre än text. Min man därimot kommer i håg referat från nån stackars sportjournalist från 94 VM i fotboll. Han vet exakt vad Arne Hägerfors ska säga, han kan de mesta i sport väg, ja iaf om amerikansk fotboll, spark på bollen fotboll och hockey.
Vad är ditt specialområde?
Är faktiskt stolt att dotterns specialområde är Marvel. Nått bra i hennes uppfostran har jag lyckats med.

Åter till Maria. Jag är glad att ni frågade om jag kunde vara kontaktperson, hela familjen och framförallt du Maria präglade min syn och genom det sparkar bort gränserna mer och mer varje dag.
Lyssna eller läs Pär Johansson bok, den är helt klart värd tiden.
Allt gott.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.