Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Hjälteloppet 2023

Sakta men säkert sätter vi grunden för vårt succelopp Hjälteloppet 2023.

Ramirent står redo precis som för, det är otroligt viktigt för oss. Vi är otroligt tacksamma över detta samarbete.

Vi ingår i ett hälsoprojekt med Dragonskolans anpassade skola. De jobbar för att deras elever med särskilda behov ska komma i rörelse. Vecka 47 ska vi föreläsa ang vikten av fysisk aktivitet. Målet är Hjälteloppet med alla elever. Vi hoppas fler skolor hakar på detta fantastiska initiativ.

Vi hoppas såklart våra kompisar från Göteborg, Köping, Östersund, Söderhamn och Skellefteå gör oss sällskap. Vi hoppas fler vågar sig hit än 2022.

Vi hade ett mål på 130 deltagare 2022 och slog det med råge, 153st sprang och gick i mål. Vågar vi satsa på 170st eller tom 200 deltagare 2023?

Vi kommer att behöva hjälp, både av volontärer på plats men oxå samarbeten i form av pengar.

Vårt Evenemang går på rätt mycket pengar. Vill du och ditt företag bida till att människor med funktionsnedsättning får en fantastisk upplevelse ta då genast kontakt med oss.

[email protected]

 

Annars vill jag faktiskt skryta. Skryta över vår fantastiska förening som bidrar att människor med funktionsnedsättning kommer i rörelse och mår bättre.

Under denna vecka har vi bidragit till att ca 200 personer har varit i rörelse om vi räknar våra träningsgrupper i Umeå, Göteborg, Skellefteå och vår NPF rörelseglädje grupp.

Hur fantastiskt är inte det?!!

För någon vecka sedan höll jag en föreläsning i RF-sisu regi. Ett inkluderande ledarskap. Den riktade sig till ledare som möter barn med NPF diagnoser.

Jag lider både med barnen men också ledarna att de saknar kunskap runt detta ämne. Feedbacken jag fått har varit positiv och det är något man vill ska vara återkommande. Jag personligen skulle vilja att den ingår i ledarutbildningen. Många vet inte att ”dessa barn” inte tillhör Parasport utan där ingår bara människor med fysisk funktionsnedsättning eller intellektuell Funktionsnedsättning.

De hamnar alltså direkt i ett utanförskap redan från start när ledare saknar kunskap. Det känns bra att kunna bidra att några av Västerbottens barn med npf diagnoser ska få det lite bättre och få uppleva ”känslan av ett sammanhang” . Kasam.

Kan inte smälta att vi var 93 st i måndags på Hjälteträningen. Visst är det coolt.

Hela UPC fylls, blickar möts, kärleken spirar, svetten lackar och skratten ekar över hallen. Jag älskar verkligen detta. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.