Det är mycket nu…

Våra möten duggar tätt! I dag han vi träffas 2 ½ timme, ambitionen var hög med många punkter på tavlan som skulle betas av. Vi hann inte med alla, så vi fick prioritera, resonera och besluta kring de punkter som kändes mest angelägna för dagen.

Eftersom vi alla, mer eller mindre har många tankar, funderingar och åsikter blir det en hel del nödvändigt bollande innan vi fattar beslut och går vidare. Då är det så härligt att vi har Frida som håller ordning och antecknar det som sägs och beslutas.

Foto: Lars Öberg

Det känns som om vår fotoutställning ligger helt rätt i tiden eftersom det är mycket i media just nu om just arbetslöshet och hur människor upplever att de blir behandlade. Vi hoppas naturligtvis på ett stort intresse för våra bilder och vårt budskap: Man vet ju vem man är… även som arbetslös!

Vernissaget kommer att hållas på Hedvigs Hörna i Kungspassagen i Umeå. Lördag 21 maj kl. 12.00 – 15.00 .

Det är kul att vara på ett ställe med stor genomströmmning av människor. Vi håller som mest på att klura på hur vi skapar en trevlig och bra vernissagemiljö, både för bilderna och besökarna.

Vi har även fått ett tryckeri att sponsra med upptryckning av affischer och inbjudningar. Fantastiskt!

Nu ska undertecknad fortsätta med Camera Lucida förberedelser inför morgonkvällens "tjejmöte" när vi ska "sätta" layout på inbjudningarna.

Skrivet av Susanne Perneholm – Initsiativtagare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.