Kommunikation är svårt

Jag, Gunilla och Susanne skulle träffas kl 18 för att få till en inbjudan. Efter att jag och Gunilla väntat på Susanne i ca 15 min beslutade vi oss för att ringa henne och höra om hon var på väg. Det visade sig att hon satt i rummet bredvid… Så kan det gå! Sedan gick det bättre. Efter 2,5 timme och nästan en chokladkaka kände vi oss nöjda. Sedan får vi se vad Lars och Peder tycker…

När jag kom hem var jag tvungen att sortera lite. Nu är det 73 mail i mappen Camera Lucida som är mer eller mindre viktiga. Och sex punkter till nästa möte som är om ca 12 timmar. Nu är det bara sömnen som saknas, så är jag laddad för nästa möte.

Frida

En kommentar

  1. Gunilla

    Frida! Jag hade nästan tänkt skicka ett mail till dig om att jag gillar det här inlägget. Insåg plötsligt hur onödigt det var att skicka mail nr. 74… 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.