Monteringsdax

Idag onsdag var det dax att montera textplattor. Något som Lars fick demonstrera eftersom han gjort ett antal gånger tidigare.

Ser lite roligt ut med vita handskar på, som om det är "handpantomim" på gång!

Väldigt smidigt att montera textplattorna på en förklistrad kapaskiva.

Vi fick även lära oss att det är viktigt att både hålla ett jämt tryck på linjalen samtidigt som man med stadig hand ska skära med stadig hand.

För Gunilla och Peder var det premiär. Här har Gunilla klarat av steg 1- lagt sin textplatta på plats och strykt ut alla luftbubblor.

Därefter skulle väggfästerna monteras. det blev en hel del måttande och sågande. Under tiden mina gruppkamrater ägnade sig år det, tog jag en runda på stan för att sätta upp våra afficher. Jag passade även på att lämna inbjudningar på lite olika ställen, bl.a på AF.

Har precis kommit hem efter en kort information till personalen på Hedvigs Hörna, där vi håller vårt vernissage. De hade personalmöte i kväll så det assade utmärkt att jag kom och berättade lite kortfattat. Jag tycker att det är viktigt att personalen känner till vad utställningen handlar om och historien bakom, för att dom ska känna sig bekväma om de blir tillfrågade om den när vi inte är på plats. Utställningen kommer att hänga där till den 7 juni.

Detta är en bild från Umeå Camping där personalmötet höll. Här följer några bilder från inredningen. Så snyggt!

Är jag inne eller ute?

Programbladen är också klara och inlämnade för tryckning, skönt. Vi är snart i hamn, fantastiskt!

Skrivet av: Susanne Perneholm – Initiativtagare till Camera Lucida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.