Helt vanlig dag

Idag har det varit en ganska halvtråkig händelselös dag för mig. För Fia har det dock varit lite spännande 🙂

Hon har fått duscha, torkas med hårtork, borstats och fått främmande som kom och hälsa på samt utsatts för dammsugare.
Jag är imponerad över att hon hanterade allt med ett lugn som inte ens katterna har. Däremot har jag upptäckt att hon är en tös med mycket vilja. Hon mopsar gärna emot så det gäller att man är konsekvent. Jag ser hellre att hon är sådan än att hon skulle varit feg och osäker. Tyvärr är hon ju bara så söt att man känner sig elak när man säger nej.

Det blir inga bilder idag, skulle ha tagit en bild efter hon duschat men när jag väl kom på det så hade hon redan torkat 🙂

Håller på att sticka en tröja till lilla vovven. Det är ju bara den tredje jag gör 😛 Den första blev för stor så den fick Error, den andra passar men är inte så snygg. Denna följer jag faktiskt ett mönster fast eftersom jag känner mig själv så skulle jag bli förvånad ifall jag lyckas göra det enda tills den är färdig. Vi får väl se.

Försöker lära Fia sitt och det fungerar väl sådär. Hon sätter sig men jag tror inte att hon förstår att det är det hon skall göra – menman måste ju börja någonstans.Hon har också börjat få gå lite längre sträckor. Från början bar jag henne bara till "rastplatsen" och då fick hon gå omkring där men nu får hon gå hemåt en bit efter vi varit där. Hon vill såklart inte gå så långa sträckor – hon är ju både ung och det är kallt, men det blir bättre och bättre.

Nu skall jag gosa lite med min lillla prinsessa.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.