Händer väl egentligen inte så mycket

I måndags blev Fia 4 månader. På ett sätt känns det som att det var förra veckan vi hämtade hem henne och ibland känns det som ett halvår sedan. Dagarna flyter in i varandra och man fortsätter träna och tjafsa om samma saker. Det är svårt ibland att komma ihåg att hon bara är 4 månader. Hon kan inte kunna allt på en gång. Det gäller att se vad hon faktiskt har lärt sig och vad man har fått ut av tiden tillsammans.

Idag skall vi fara till Bräntberget och låta henne springa lös på parkeringen – kan inte tänka mig att många åker slalom idag :p Skall passa på att ta lite kort också. Är lite dålig på det eftersom det ibland känns som att det bara blir lika bilder hela tiden. Men idag gick jag igenom alla bilderna på Fia för att hitta ett som jag kan göra en förstoring utav och då ser man verkligen vad hon har vuxit.

Har inte kommit så mycket längre med skrivandet heller, men det kommer när det kommer – har varit stressad av andra anledningar ett tag.

Avslutar med en liten film på min lilla plutta när hon leker i vårt fina vårväder. Ja, jag är ironisk när det gäller vädret…

s50.photobucket.com/albums/f316/minigurra/Annat/Djuren/Fia/

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.