Jullovsavslutningskonsert

Jag har under mina år som musiklärare i Sorsele grunnat på hur vi från skolans håll ska kunna göra en offentlig konsert utav våra avslutningskonserter. Det finns även tidigare avslutningar som man skulle velat visa upp offentligt men eftersom vi hållit till i gympasalen – finns tyvärr ingen aula – så har vi varit tvungna att riva utrustning direkt efter uppträdandet för att lokalen senare behövts till annan verksamhet. Men nu på onsdag den 21 december kl. 19.00 ska vi göra ett första försök. Den konserten riktar sig till allmänheten i Sorsele och den är på Folkets Hus. ALLA är välkomna – både vuxna, ungdomar och barn. Inte bara de närmast anhöriga! Om vi lyckas kan det nog bli några riktiga ”magical moments”J.Vi vet att det är en hektisk tid nu men hoppas ändå att riktigt många tar chansen att få uppleva vad ungdomar i Sorsele kan åstadkomma!

3 kommentarer

 1. Kristina Bengtsson

  Tack Carl-Axel för allt du lär ut och peppar våra barn. Det är så roligt att så många får upptäcka glädjen i musiken och att de får en chans att utvecklas! Vindelälvsskolan och Sorsele kommun är lyckligt lottade att du valde att återvända till din hembygd.

 2. Carl-Axel Otterhall

  Svar till Kristina Bengtsson (2011-12-18 11:34)
  Men tack för de orden Krisina:) Tyvärr fixar man inte själv allt man vill göra för/med barnen och ungdomarna. Sorsele BEHÖVER verkligen en musikskola igen! Av många anledningar!

 3. Ragnvi Sorsén

  Tack för att vi fick vara med på julkonserten. Egentligen skulle en bössa funnits tillhands. Jag hade gärna lagt en slant till eleverna. Under julpsalmen var tårarna inte långt borta. Vilken känsla hon la ner i den!
  Tur att det fortfarande finns såna som du i skolans värld.Det är nästan så att man blir lite avis på dagen elever.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.