Vad händer om…

…Landstinget nu backar inför en folkomröstning eller att omröstningen genomförs. Visst den skull bli kostsam, omständlig och ta tid. Men går det så långt så ser jag ingen annan utgång än att S och V kommer att få lämna sina poster i Landstinget. 

Så förr eller senare så kommer Olofsson, Ylipää, Rastad och det gänget att få packa ihop. Det är jag nästan övertygad om. 

Får vi tillbaka akutvård i Sorsele då? Nej, det kan jag inte tänka mig för här har man ju ingått ett avtal med VLL. Här är ju våra politiker så väldigt överens om att ha ett ”samarbete” med VLL. Och har man skrivit avtal så är det väl det som gäller. Så vi ska nog inte räkna med någon förbättring ifall att VLL måste backa mot Dorotea och Åsele! Tvärtom skulle jag kunna tro. Varför ska vi ha en ambulans om vi inte har några akutplatser? Det finns ju i Malå och i Storuman. Och så finns det även en helikopter. Detta är en ren och skär gissning från min sida och jag hoppas innerligt att jag har fel. Men jag kan se en risk att det blir så. Varför var det så bråttom Caisa?

Om jag nu ser fram emot valet 2014 så finns det i dagsläget för mig inget som helst alternativ som jag kan tänka mig att rösta på i vår kommun! ”I konsensus”!!!??? Varför inte slå ihop alla partier och kalla det partiet för just ”I konsensus”J 

VARFÖR VAR DET SÅ BRÅTTOM CAISA OCH VARFÖR SLOG NI ER INTE IHOP MED ÅSELE OCH DOROTEA I DENNA FRÅGA???

Var är din blogg? Och ditt besök hos oss på skolan för att bekanta dig lite med integrationen med mera? Det var ju på gång sa du i Tväråträsk just före jul. Fast det kanske blir någon gång under juli månad:)

Och hur går det med planeringen ang. Sorsele Arena (eller vad den ska kallas)? Jag har ännu inte hört att barn och ungdomar involverats i den frågan vilket de borde vara i ett tidigt skede! Och visst skulle det bli ett möte angående en musikskola? Fast just den frågan kanske ligger mera på Kjell och P-D.

Men det här lyckades jag ju hålla ganska kort. Härligt:)
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.