Tack Lennart Holmlund

Du gör ett jättebra jobb i din blogg för att få folk att skriva på för Lapplandsupproret. Skulle innerligt förvåna mig om du inte även får igång folk i Umeå som vill ha en folkomröstning om dig! 

Så mycket urbota dumt som kommit ur dig i dina två bloggar som handlar om att rädda Peter Olofsson, Rastad, m.fl. tror jag aldrig att jag läst. Jag ska under helgen plocka ut några riktiga ”gobitar” och kommentera dem utifrån mitt perspektiv. Orkar inte skriva i kväll men jag ser verkligen fram emot det. 

För er som inte följt Lennarts bloggar i ämnet så ska ni få länkarna här: 

http://blogg.vk.se/lennart-holmlund-kommunalrad/2012/06/12/demokratin-hotas-om-man-folkomrostar-om-813219 

http://blogg.vk.se/lennart-holmlund-kommunalrad/2012/06/13/inlandskommunerna-skulle-do-utan-andras-815361 

Jag rekommenderar er att även läsa följande artikel i VK inklusive alla 74 kommentarer i skrivandes stund:

http://www.vk.se/648344/sloseri-med-folkomrostning 

Goe Lennart! Nu är det så här att en 20-årig tjej skrivit en mycket träffande text om Landstingets ”övergrepp” på glesbygd och ursprungsbefolkning! Apropå ursprungsbefolkningen – visst hade du tänkt att de skulle bära ett stort ”lass” under 2014 när Umeå ska stå i rampljuset. Du har inte tänkt tanken att de kanske tappar intresse för att marknadsföra Umeå när ni beter er som ni gör mot dem nu? Jo jag säger ni för nu har du offentligt deklarerat att du också är involverad i det S och Mp i Landstinget gör. Hur som helst så bifogar jag länken till det som blev en låt av den väldigt fina texten. Och den tillägnas även dig numera. Nu är den på engelska men be att Peter översätter den åt dig vid nån lunch eller nån gång när du har honom hemma på middag. Kan tänka mig att det är rätt ofta nuförtidenJ Här är länken:

http://www.youtube.com/watch?v=POHsVhPx0O0&feature=youtu.be

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.