Men Lennart Holmlund igen!

Men goe Lennart. Nu får du väl ändå ge dig! Eller ska vi tycka synd om dig för att det finns andra åsikter och insikter än dina!

"Det är dessutom många som kommenterat mina bloggar men som är helt omöjligt att publicera med de grova angrepp som finns både mot mig och andra. För att vara snäll har det vara så nära fascistiska angrepp det går att komma. Dessutom fattas det all insikt om hur ett samhälle fungerar och ska fungera".

Källa:http://blogg.vk.se/lennart-holmlund-kommunalrad/2012/06/24/inlandets-framtid-morkare-an-manga-tror-835900

Vi är många som kommenterat på din blogg men det är lönlöst eftersom du inte publicerar något som är dig emot! Jag kan inte svara på hur andra skrivit men det jag skrivit är definitivt inte något fascistiskt angrepp mot dig. Dessutom begriper jag inte att du inte publicerar det du upplever fascistiskt! Det skulle väl bara stärka dig själv och din person. Varför publicerar du inte alla kommentarer du får? Kan tänka mig att det är många. Du behöver ju inte besvara dem! Men de enda du publicerar är de som håller med dig. Och de verkar inte vara speciellt många om man ser till det antal som du vågar publicera. 

Nä sitt och grubbla på hur du ska lösa det här med Landstingets pengar till Umeå kommun framgent och beklaga dig inte över att det finns de som ser annorlunda på hur de pengarna ska fördelas!

Västerbotten sträcker sig från kust till fjäll, ända till norska gränsen. Vi är många som kämpar för att hela länet ska leva. Det är bara att beklaga din inställning till vårt befinnande! Det finns dock en potential i vår region också: det finns ungdomar som vill flytta hem efter sin utbildning, det finns andra europeiska nationaliteter som vill bosätta sig här och många av dem vill starta företag, det finns ett turistiskt intresse att besöka oss och själva älskar vi den plats vi bor på. 

Om ni valda Umeåpolitiker kunde se en helhet med hela länet och inte vore totalt "hemmablinda" så skulle det bli ett vinna vinnaspel!

Som du skriver att inlandets framtid är mörkare än vad många tror är bara din önskan att snabba på en avveckling av inlandet! Och din syn där är skrämmande Lennart! Vi är många som inte håller med dig där. Vi ser en potential i den region vi lever i. Men du kämpar ivrigt för att "döda" oss och hoppas att vi ska flytta till Umeå för att ni ska växa som stad och fortsättningsvis kan du använda landstingets regionala sjukvårdspengar till annat roligt för Umeå stad.

Kolla upp det här med kommunsammanslagningar och "storregioner"! Det finns en historik!

Sorry om du upplever min åsikt som fascistisk men ifall du gör det så kan du ju googla på ordet fascism:) 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Sven.

    Är det inte dags att indela södra Lappland till eget landsting, så att statliga bidrag inte hamnar i Umeå? Storregion blir det bara längre till beslutsfattarna?!

  2. Carl-Axel Otterhall

    Svar till Sven. (2012-06-25 01:19)
    Precis! Många tankar har man fått av Lennart Holmlunds utspel med storregioner och hur dödsdömt inlandet är. Tycker det är väldigt intressant att han går ut så tydligt med sin åsikter i samband med att VLL också vill påskynda avvecklingen. Eller är det bara slumpen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.