Här är svart på vitt

När man läst vad revisorerna säger så får man bekräftat det man befarat. Hur AGERAR kommunstyrelsen nu? Vad kommer att hända? Underskottet kommer förmodligen bara att öka om inget drastiskt görs! Ja det är flyktingpolitiken jag syftar på..

 http://www.sorsele.se/default.asp?path=29397,29935,29942&pageid=57219

2 kommentarer

  1. Sorselebo

    Ska väl inte säga ”vad var det jag sa?!” men jag tycker det är skrämmande. För en miljon kronor kunde vi fått mycket…..

  2. Carl-Axel Otterhall

    Svar till Sorselebo (2013-01-28 22:33)
    Hej Sorselebo. Nä det känns inte läge att säga ”vad var det jag sa”:) Även om många utanför kommunhuset insåg vart detta skulle bära hän – det har ju funnits exempel från andra kommuner – så kommer det här att bli ekonomiskt tungt för oss. Kostnaden kommer nog bara att öka! Frågan är hur agerar våra politiker nu när även de måste ha insett att det här blev inte bra. Kan man mot Migrationsverket hävda att det finns inte ens ett enda rum ledigt i Sorsele så några återföreningar är inte genomförbara här.

    Men framför allt bör man väl säga upp avtalet med Migrationsverket tills vidare i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.