Vad händer i vårt fina kommunhus Caisa?

Du är nu ensam ”herre på täppan” och verkar ska så förbli mandatperioden ut. Det är 19 månader till! Fixar du det? Jag menar att du är nu ensam som för den yttersta talan för kommunen. När har du tänkt börja kommunicera med oss medborgare, engagera dig och berätta vad som händer?

Du sitter på kommunens översta piedestal tack vare att en majoritet av kommuninvånarna lade sin röst på S vid förra valet. Känner du ingen tacksamhet och ödmjukhet mot dem? Känner du inget ansvar inför dem?

Jag ställer frågan igen: vad händer inom den politiska sfären som du nu ensam sitter i topp för?

Nu blir det en massa omstruktureringar inom äldrevården. Utbyggnad vid sjukstugan för att överföra ”brukare” (ett fruktansvärt ord) från Solhem och dit.

1. hur finasieras det? Kommunen har väl inte själv pengar till det? Vem lånar ut pengar till Sorsele kommun i dag?

2. hur stort blir underskottet då?

3. hur är det tänkt med maten?

Sedan undrar jag om det är en slump, otur eller inkompetens att när S (och V) sitter vid makten så ökar kommunens underskott?

Anser du att det inför politiska beslut får framföras andra förslag än de som ni inom majoriteten redan accepterat och att de i så fall på ett politiskt professionellt sätt får utrymme för diskussioner och kan påverka erat redan tagna beslut?

Har du totalt missat att en av Sorseles mest kända politiker sorgligt nog gått ur tiden. Jag menar Karin Israelsson ifall det inte nått fram till dig! Rent beklämmande att inget nämnts från kommunhuset och kanske framför allt från dig i egenskap av kommunalråd när detta inträffade!

Förväntar mig ingen kommentar från dig här. Din policy är ju att varken synas eller höras!!!

Btw…du skulle ju återkoppla till mig när du varit i kontakt med någon i Umeå angående ditt förslag om interaktiv musikundervisning. Det måste vara minst tre-fyra månader sedan nu!

Måste bara länka till följande blogg http://blogg.vk.se/wiska/

 

2 kommentarer

  1. Kinna

    Jag tycker också att det är obehagligt tyst från Kommunhuset! Med tanke på alla negativa insändare under ”TYCK TILL” så borde ju kommunalrådet gå ut i massmedia och tala om för medborgarna vilken framtidsvision Sorsele Kommun har och ge svar på många frågor!

    Visste inte ens att Kjell hade avgått!

  2. Carl-Axel Otterhall

    Svar till Kinna (2013-05-28 07:51)
    Hej Kinna. Ja det är spöklikt tyst! Och precis som du skriver så blir det en frustration bland befolkningen med egna antaganden och negativa reaktioner som följd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.