Grattis Sorsele kommun

Nu känns det som att det finns ett sorts hopp för Sorsele och framtiden:) Vi har många duktiga och framgångsrika entreprenörer i kommunen vilket varit allmänt känt. Men nu känns det även som att kommunen har lyckats skapa en organisation med många väldigt kompetenta, klarsynta, öppna och visionära tjänstemän.

Ni som bor i Sorsele med omnejd och är lite intresserade av kommunen har möjlighet att i kväll – onsdag den 15 januari 18.30 på Folkets Hus – lyssna på det ”nya” Sorsele! Själv var jag i Tväråträsk i går kväll och kände mig för första gången efter en sådan här ”Kommunrunda” någorlunda positiv inför framtiden för kommunen. Till detta skall också läggas det jobb och genomförande Elin Bergarp, Tillväxtchef, åstadkommit med Luleå Tekniska Universitet. Många konkreta ideér presenterades tydligen i lördags på FH och inte minst viktigt det offentliga tack som Sorsele (Elin) fick av en av deras lärare. Jättebra jobbat Elin och alla andra som varit involverade!

Ett stort och varmt tack vill jag absolut rikta till er arrangörer i Tväråträsk. Alltid lika mysigt och gemytligt att komma till er. Snacka om att känna sig välkommen!!! Och det tror jag att alla känner:) Vill dock passa på att be er lite om ursäkt för att jag kanske tog lite för mycket plats med mina frågor och funderingar. Försökte allvarligt att dämpa mig själv och lyckades väl si så där. Hade ju många fler frågor men …:)

Hur som helst så rekommenderar jag denna information och möjligheten att ställa frågor direkt till några politiker och tjänstemän till er alla i Sorsele med omnejd!!!

 

 

En kommentar

  1. Lena

    Kan bara hålla med dig. Var och lyssnade här i Sorsele, mycket intressant och en strimma hopp föddes. Synd att det är så få som kommer på en sån här grej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.