Barbröstade feminister

Badhuset i Umeå har nu på kort tid minst två gånger drabbats av kvinnor som vill visa upp brösten för att avsexualisera dem. Eller är det för att avsexualisera sig själva? Eller är det ett sätt att blotta sig? Vem vet!

Jag tycker att det här med ”feminister” har tagit helt fel vändning!. Tänk om alla dessa kvinnor och män (män gärna politiker eller andra offentliga personer) som offentligt utger sig för att vara feminister i stället kallade sig för humanister. Och utifrån det jobba för att få ett jämställt samhälle. Det tror jag personligen är en bättre väg fram. Och jag är absolut för ett jämställt samhälle! Lika lön för alla kön och nationaliteter med motsvarande kompetens och duglighet, mera kvinnor i högre chefspositioner (dock inte kvotering) och så vidare. Det är ju bara självklarheter tycker i alla fall jag.

Mitt förslag är att man på Kvinnohistoriska museet i Umeå skapar en monter där alla feminister som vill avsexualisera brösten (kvinnor, män och alla andra) får möjlighet att blotta sig. En affärsidé för museet skulle jag kunna tro. Jag ser annonseringen framför mig: ”I afton har vi NN, 87 år i montern”.

Vi andra som uppskattar att män och kvinnor sexuellt attraherar varandra kan få ha kvar det tycker jag! Sexualitet har alltid och kommer inom överskådlig tid att vara högst normalt. Det är som inget man bara genom demonstrationer (blottningar) kan avveckla!?

Rätta mig nu i fall att jag har fel men jag tror inte att det är pappornas val att fem-sexåriga flickor ska ha bikini och bära bh. Där tror jag att feministerna har ett jättestort jobb att göra!

Skulle vara intressant att veta hur dessa ”demonstranter” (blottare) avsexualiserar sig själva när de är ute på krogen/nattklubben. Om de nu överhuvudtaget går dit. De kanske sitter hemma och längtar efter kärlek utan sex. Vem vet.

 

 

 

 

 

4 kommentarer

 1. Anders

  Jag brukar läsa din blogg med viss förtjusning men denna gång har du nog missat lite av poängen, Carl-Axel! Fortsätt gärna att blogga men vad feminism är, och vad feministerna vill, bör du kanske sätta dig in i lite bättre innan du skriver om det. Vi som läser din blogg vill ju inte att du ska utvecklas till en Lennart Holmlund. Trevlig helg!

  • Carl-Axel Otterhall (inläggsförfattare)

   Hej Anders. Ursäkta att jag inte lagt upp din kommentar tidigare. Har nämligen inte varit inne och kollat:)

   För mig har ordet ”feminist” fått en negativ klang! Ordet utnyttjas av många som vill ”vinna poäng”. Inte minst bland politiker. Jag är absolut för jämställdhet, lika lön och så vidare samt jag tror att fler kvinnor i maktställning både inom privat och offentlig sektor vore fördelaktigt för oss alla.

   Så jag har nog helt rätt missat poängen med ”feminism”. Fråga till dig Anders: VAD ÄR FEMINISM?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.