KU, Naturvårdsverket, vinforskning, bara bröst och EU:)

– Maud Olofsson ”prickas” av KU!? Vad innebär det? Jo… INGENTING!!! Ofattbart att politiker ska få sitta och utreda samt bedöma kollegors (från alla politiska partier visserligen) ”misstag”. Ingen kan väl bli förvånad över att Alliansen rentvår Reinfeldt. Olofsson säger en sak och Reinfeldt och Borg förnekar. Rimligtvis borde det objektivt (i domstol t.ex.) utredas vad som har hänt. Varför överhuvudtaget lägga en massa skattepengar på sånt tjafs som KU verkar vara. Vad fyller det för funktion? Spel för galleriet?

Fast i dag så vill tydligen metallfacket vid LKAB sparka ut henne ur styrelsen efter Nuonaffären. ”— Hennes agerande är pinsamt, respektlöst och ansvarslöst. Våra medlemmar har diskuterat Nuonaffären en lång tid, men jag tror att droppen kom i går när det stod klart att hon inte vill ta ansvar och svara på frågan om statsministern var informerad, säger Tomas Nilsson, ordförande för IF Metall Malmfälten, till di.se”.

Bra att det blir konsekvenser någonstans!!! Tyvärr är det kanske fel person som hängs ut. Det får vi nog aldrig veta. Men hon har ju sig själv att skylla eftersom hon undvek att inställa sig vid KU. Vi har dock ingen aning om hur hon, Reinfeldt och Borg resonerat (kommit överens) inför KU. Så vilken funktion har KU egentligen?

————————————————————————————————————————————————————————————————————

– ”Hemligt arbetsmaterial från Naturvårdsverket visar att den så kallade fria snöskoteråkningen kan vara hotad” (vk.se) Jag har lösningen:) Bygg om chassiet så att de ser ut som motorbåtar! Då blir det lugnt!

————————————————————————————————————————————————————————————————————-

– NYA RÖN INOM VINFORSKNINGEN!!! ”Amerikanska forskare har slagit hål på myten om effekterna av resveratrol, en av de antioxidanter som finns i rödvin.

Studien, som publiceras i tidskriften Jama, visar att resveratrol inte har någon märkbar inverkan på inflammationer, hjärt-kärl-problem, cancer eller livslängd, skriver AFP”.

Undrar vem som finansierat den forskningen? Jag tror att den som finansierar forskning förväntar sig ett resultat som passar egna syften!

Personligen undrar jag hur långt borta ny forskning är som kommer fram till att vindkraftverk TOTALT sett har en negativ inverkan på vår TOTALA miljö och möjlighet till utveckling!? Vem skall finansiera den?

Någon fler än jag som här i inlandet lagt märke till den oerhört höga flygfrekvens som senaste veckan varit här. Natoövning? Fast vi är väl inte med i Nato? Inte officiellt i alla fall!

Jag blir rent ut av förbaskad på de miljö-och vänsterpolitiker som absolut ska straffa oss som behöver bilen där inga alternativ till kommunikation finns! Snacka om att ”svälja kameler och sila mygg”!!! Men det är lättare att gå på de svaga enskilda medborgarna än de stora företagen. Och då tänker jag inte bara flygplan utan även all denna tunga transport på våra vägar!!!

Jomen DE får ju betala ”straffavgifter” svarar dessa miljöfanatiker. Jag undrar VEM som får betala åt dem!!!

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

Så har då verkligheten hunnit ikapp de barbröstade feministerna i Umeå:) Muslimerna gillar ju inte barbröstade flickor/kvinnor! I alla fall inte i det offentliga rummet. Nu har det uppstått en kollision mellan två minoriteter som båda kräver sina ”rättigheter” i vårt svenska samhälle. Min undran är om minoriteterna ska rätta sig efter samhället eller ska samhället rätta sig efter minoriteterna? Vad är demokratin värd ifall att minoriteter skall sätta sig över den?! Fanny Karlsson och de andra två (eller hur många de nu är) som verkar vara så engagerade i jämställdhetsfrågor – vilket jag i sig tycker är jättepositivt – borde sätta fokus på annat än på sina bröst!

Edward Riedl har i mina ögon skrivit jättebra i sin blogg om detta.

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

EU-valet är nu nära. Ett jätteviktigt val enligt politikerna. Jasså…………………..!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.